letselschade advocaat Deurne

Letselschade te Deurne

Vanuit mijn eigen ervaring kan ik uw situatie. U heeft een ongeval gehad, bent net herstellende, de eerste facturen vallen in de brievenbus, het ziekenhuis, de ziekenauto, de fysiotherapeut en anderen. U bent bang met de schade te blijven zitten.
Dat probeer ik te voorkomen. Heeft u een ongeval met letselschade gehad? Woont u in Deurne of in de omgeving van Deurne? Heeft u een letselschade advocaat nodig? Schakel mij of ons kantoor dan in voor juridische hulp bij letselschade. Wij zijn gevestigd in de directe omgeving van Deurne (namelijk in Venray) en kunnen u goed en deskundig helpen, mede gezien onze ruime ervaring op het gebied van letselschades.

De letselschades die wij behandelen zijn zeer divers bijvoorbeeld die welke zijn ontstaan door een verkeersongeval / aanrijding tussen fiets, auto of vrachtwagen, een bedrijfsongeval of arbeidsongeval waarbij de val van steiger, dak of ladder berucht is, door het gebruik van gevaarlijke stoffen, door defecte apparaten, mishandeling, dieren (hondenbeet en val van paard bij manege) enz.
Op ons kantoor behandelen wij al jaren de diverse schadeclaims van onze cliënten zowel uit Deurne alsook de verre omgeving. Neem dan ook voor vragen of voor het maken van een afspraak voor het spreekuur, vrijblijvend, contact op met ons kantoor op het telefoonnummer: 0478 – 521070.

De lijst van mogelijke ongevallen is zo groot dat die niet volledig kan worden opgesomd, maar dit geeft wel aan dat ook de kans op een ongeval in het dagelijks leven groot is. Dit blijkt ook uit de grote diversiteit aan ongevallensituaties en soorten claims die door onze letselschade advocaat Deurne worden behandeld.

Gevolgen van letselschade:

De gevolgen van letselschades zijn altijd ernstig voor u als slachtoffer, ongeacht hoe groot de schade (feitelijk gezien) ook moge zijn. De dader kan zich meestal beroepen op een verzekeringsmaatschappij, zodat voor hem de schade meestal meevalt. Dat geldt ook voor bedrijven waar een bedrijfsongeval plaatsvindt. Ook deze zijn daarvoor verzekerd waardoor er geen reden is om de werkgever niet aansprakelijk te stellen voor het bedrijfsongeval / arbeidsongeval.

De kosten van juridische bijstand van het slachtoffer komen voor rekening van de aansprakelijke partij (dader dan wel zijn verzekering) als de aansprakelijkheid erkend is. Het slachtoffer hoeft in dat geval dus, in beginsel, niet bang te zijn voor de advocatenkosten van de letselschade advocaat. Neem daarom voor een letselschade advocaat uit de directe omgeving van Deurne zo spoedig mogelijk contact op met ons kantoor en bel: 0478 – 521070.

Vrijblijvend intakegesprek

Interesse in een vrijblijvend intakegesprek? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt natuurlijk ook telefonisch een afspraak maken met één van onze medewerkers. Bel dan direct en vrijblijvend met T. 0478 52 10 70

Geleden schade:

De geleden schade kan worden samengevat als materiële en immateriële schade.

Onder materiële letselschade valt de schade die direct in geld is uit te drukken zoals bijvoorbeeld gemist inkomen, kapotte kleding, bril, fiets of auto, pensioenschade enz.

De immateriële letselschade is de vermindering in het levensgenot / – vreugde door het slachtoffer. bijvoorbeeld doordat men een hobby niet meer kan verrichten, doordat men voortdurend pijn heeft, zijn hand niet meer kan bewegen enz. Deze schade is niet direct zichtbaar maar ook lastiger in een geldbedrag uit te drukken.

Voorbeelden zijn letselschades zoals, whiplash en ander nekletsel, botbreuken en kwetsuren. Deze ontstaan vaak door verkeersongelukken / auto-ongelukken / aanrijdingen zoals kop-staartbotsingen, maar zij kunnen ook door algemene, huis- tuin- en keukenongelukken ontstaan. Vervolgens zijn er de burn-out, rsi, en asbestose die vaak door bedrijfsongevallen / arbeidsongelukken ontstaan. Met name val-ongelukken (bij stijgers en in de bouw) maar ook door gladheid alsmede ongelukken door machines zoals heftrucks en elektrische zagen zijn kenmerkende arbeidsongevallen.

Bijkomende schades kunnen in beide gevallen zijn:
psychische schade, shockschade enz.

Waar zijn wij werkzaam?
Wij werken landelijk, maar gezien de Ligging van ons kantoor, op de grens tussen Limburg en Brabant, zijn wij veelal werkzaam in de regio die het beste omschreven kan worden door de plaatsen Eindhoven, Venlo, Helmond, Deurne, Nijmegen, Cuijk, Boxmeer, Venray, Boekel, Veldhoven, Gemert, Nuenen en Boxmeer.

Kosten rechtsbijstand advocaat voor Deurne. Gratis rechtshulp:

Belangrijk voor u is de vraag naar de kosten die wij maken om u bij te staan in uw gevecht tegen de verzekeringsmaatschappij. Er wordt door letselschadebehandelaars dikwijls gezegd dat ze gratis werken. Dat is niet juist. Wat wel het geval is, is dat de kosten gedragen worden door de aansprakelijke verzekeringsmaatschappij. Vaak betalen die alle kosten. Meestal dus zult u zelf geen kosten hebben aan de behandeling en in die zin is dit “gratis”. Wij bespreken dit met u.

De veel voorkomende schade door ongelukken:

Het is weer eens zover. De felle zon zorgt voor ongevallen en ongelukken in het verkeer. Kon de achteroprijder weer eens niet tijdig stoppen? Zag de automobilist u als fietser niet? Heeft u letselschade (bijvoorbeeld beenbreuken, armletsel en whiplash) door de opengebroken stoep? Bent u gevallen op het werk of op straat door de gladheid? Voor juridische en praktische hulp bij het claimen van letselschade in Deurne kunt u vrijblijvend de letselschade advocaat Mr. Rob Julicher bellen op tel 0478 – 52 10 70.

Professionele hulp / Slachtofferhulp:

Professionele hulp te Boxmeer van een letselschadespecialist / letselschade advocaat uit Boxmeer is noodzakelijk bij het innen van deze soorten schade. Het is immers moeilijk om tegenwicht te bieden aan verzekeringsmaatschappijen en hun schadebehandelaars. Verder moet nog een weg gevonden worden tussen medische hulpverleners en maatschappelijk werk / psychische hulpverleners.

Letselschades voor Boxmeer en omstreken (feitelijk Limburg, Gelderland en Brabant waaronder ook Venlo, Boxmeer, Helmond, Deurne en Horst aan de Maas vallen) worden bij ons op kantoor behandeld door de letselschade advocaat Mr. R.H.A. Julicher, welke lid is van de Vereniging voor aansprakelijkheids- en schadevergoedingsrecht.

Gespecialiseerde website

Zie voor meer informatie tevens onze gespecialiseerde website:

www.letselschade-deurne.nl

Folder letselschade:

Indien u het een en ander nog rustig wilt doorlezen dan kunt u onze folder downloaden door op onderstaande link te klikken. De letselschadefolder opent dan in een nieuw venster als PDF.