Letselschade advocaat en schadevergoeding Venray

Letselschade te Venray:

Bent u bang met de schade te blijven zitten?
Dat probeer ik te voorkomen. Heeft u een ongeval met letselschade gehad? Woont u in Venray of in de omgeving van Venray? Heeft u een letselschade advocaat nodig? Schakel ons advocatenkantoor dan in voor juridische hulp. Wij zijn gevestigd in Venray en helpen u op een goede en deskundige manier.

Uw verhaal is mijn zaak en ik ken dit verhaal van dichtbij. Als gevolg van een ongeval heb ik zelf een whiplash gekregen en ik ken de beperkingen die een slachtoffer van een ongeval ervaart. De onzekerheid, de vraag naar de toekomst en of je nog wel alles zelf kunt doen. Zelfs eenvoudige zaken kunnen een probleem opleveren. Dit is de schade die ook vergoed dient te worden.

Letselschades ontstaan door ongevallen. Ongevallen zoals bijvoorbeeld een verkeersongeval / aanrijding tussen fiets, auto of vrachtwagen, een bedrijfsongeval of arbeidsongeval waarbij de val van steiger, dak of ladder berucht is, door het gebruik van gevaarlijke stoffen, door defecte apparaten, mishandeling, dieren (hondenbeet en val van paard bij manege) enz. De lijst van mogelijke ongevallen is zo groot dat die niet volledig kan worden opgesomd.

Op ons kantoor aan de Leunseweg 6A te Venray behandelen wij al jaren de diverse schadeclaims van onze cliënten zowel uit Venray als uit de (verre) omgeving van Venray.

Neem voor vragen of voor het maken van een afspraak voor het spreekuur, vrijblijvend, contact op met ons kantoor op het telefoonnummer: 0478 – 521070.

Gevolgen van letselschade te Venray:

De gevolgen van letselschades zijn altijd ernstig voor u als slachtoffer, ongeacht hoe groot de schade (feitelijk gezien) ook moge zijn. De dader kan zich meestal beroepen op een verzekeringsmaatschappij, zodat voor hem de schade meestal meevalt. Dat geldt ook voor bedrijven waar een bedrijfsongeval plaatsvindt. Ook deze zijn daarvoor verzekerd waardoor er geen reden is om de werkgever niet aansprakelijk te stellen voor het bedrijfsongeval / arbeidsongeval.

De kosten van juridische bijstand van u als slachtoffer komen voor rekening van de aansprakelijke partij (dader dan wel zijn verzekering) als de aansprakelijkheid erkend is. U hoeft als slachtoffer, in beginsel, niet bang te zijn voor de advocatenkosten van de letselschade advocaat. Neem daarom voor een letselschade advocaat uit Venray direct contact op met ons kantoor en bel: 0478 – 521070.

Vrijblijvend intakegesprek

Interesse in een vrijblijvend intakegesprek? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt natuurlijk ook telefonisch een afspraak maken met één van onze medewerkers. Bel dan direct en vrijblijvend met T. 0478 52 10 70

Geleden schade:

De geleden schade kan worden samengevat als materiële en immateriële schade.

Onder materiële letselschade valt de schade die direct in geld is uit te drukken zoals bijvoorbeeld gemist inkomen, kapotte kleding, bril, fiets of auto, pensioenschade enz.

De immateriële letselschade is de vermindering in het levensgenot / – vreugde door het slachtoffer. bijvoorbeeld doordat men een hobby niet meer kan verrichten, doordat men voortdurend pijn heeft, zijn hand niet meer kan bewegen enz. Deze schade is niet direct zichtbaar maar ook lastiger in een geldbedrag uit te drukken.

Voorbeelden zijn letselschades zoals, whiplash en ander nekletsel, botbreuken en kwetsuren. Deze ontstaan vaak door verkeersongelukken / auto-ongelukken / aanrijdingen zoals kop-staartbotsingen, maar zij kunnen ook door algemene, huis- tuin- en keukenongelukken ontstaan. Vervolgens zijn er de burn-out, rsi, en asbestose die vaak door bedrijfsongevallen / arbeidsongelukken ontstaan. Met name val-ongelukken (bij stijgers en in de bouw) maar ook door Alladheid alsmede ongelukken door machines zoals heftrucks en elektrische zagen zijn kenmerkende arbeidsongevallen.

Bijkomende schades kunnen in beide gevallen zijn:
psychische schade, shockschade, affectieschade enz.

Waar zijn wij werkzaam?
Gezien de ligging van Venray op de grens tussen Limburg en Brabant, zijn wij als letselschade advocaten veelal werkzaam in de regio die het beste omschreven kan worden door de plaatsen Eindhoven, Venlo, Horst, Helmond, Deurne, Nijmegen, Cuijk, Venray,Uden, Boekel, Veldhoven, Gemert, Nuenen en Boxmeer.

Kosten rechtsbijstand advocaat uit Venray. Gratis rechtshulp:

Belangrijk voor u is de vraag naar de kosten die wij maken om u bij te staan in uw gevecht tegen de verzekeringsmaatschappij. Er wordt door letselschadebehandelaars dikwijls gezegd dat ze gratis werken. Dat is niet juist. Wat wel het geval is, is dat de kosten gedragen worden door de aansprakelijke verzekeringsmaatschappij. Vaak betalen die alle kosten. Meestal dus zult u zelf geen kosten hebben aan de behandeling en in die zin is dit “gratis”. Wij bespreken dit met u.

Veel voorkomende schades door ongelukken:

Het is weer eens zover. De felle zon zorgt voor ongevallen en ongelukken in het verkeer. Kon de achteroprijder weer eens niet tijdig stoppen? Zag de automobilist u als fietser niet? Heeft u letselschade (bijvoorbeeld beenbreuken, armletsel en whiplash) door de opengebroken stoep? Bent u gevallen op het werk of op straat door de gladheid? Voor juridische en praktische hulp bij het claimen van letselschade in Venray kunt u vrijblijvend de letselschade advocaat Mr. Rob Julicher van ons kantoor te Venray bellen op tel. 0478 – 52 10 70.

Professionele juridische hulp / Slachtofferhulp te Venray:

Professionele hulp te Venray van een letselschadespecialist / letselschade advocaat uit Venray is noodzakelijk bij het innen van deze soorten schade. Het is immers moeilijk om tegenwicht te bieden aan verzekeringsmaatschappijen en hun schadebehandelaars. Verder moet nog een weg gevonden worden tussen medische hulpverleners en maatschappelijk werk / psychische hulpverleners.

Letselschades voor Venray en omstreken (feitelijk Limburg, Gelderland en oost en Zuid Brabant waaronder ook Venlo, Boxmeer, Helmond, Deurne en Horst aan de Maas vallen) worden bij ons op kantoor te Venray behandeld door de letselschade advocaat Mr. R.H.A. Julicher, welke lid is van de Vereniging voor aansprakelijkheids- en schadevergoedingsrecht.

Gespecialiseerde website

Zie voor meer informatie tevens onze gespecialiseerde website:

www.letselschade-venray.nl

Folder letselschade:

Indien u het een en ander nog rustig wilt doorlezen dan kunt u onze folder downloaden door op onderstaande link te klikken. De letselschadefolder opent dan in een nieuw venster als PDF.