Letselschade; het recht op affectieschade

Voor advies over de vraag of u overhangende takken kunt verwijderen dan wel hoe u uw buurman kunt dwingen om de overhangende takken te verwijderen kunt u altijd contact opnemen met ons kantoor te Venray via tel: 0478 – 52 10 70.

Het recht op Affectieschade is op 1 januari 2019 in werking getreden en regelt het recht op een soort smartengeld voor de partner van het slachtoffer, zijn kinderen en ouders. Als een slachtoffer door een onrechtmatige daad van een ander is overleden (dat kan zijn een verkeersongeval, arbeidsongeval of anderszins), of ernstig dan wel blijvend letsel overhoudt, dan krijgen zij een recht, op de aansprakelijke partij, van een vast bedrag tussen de € 12.500,– en de € 20.000,–.

Heeft u vragen over letselschade, immateriële schadevergoeding en ongevallen zoals verkeersongevallen of bedrijfsongevallen, neem dan gratis contact met ons op, op telefoonnummer 0478 – 52 10 70 of lees meer over letselschade op www.letselschade-venray.nl of www.julicher-meijer.nl. Wij bezoeken u ook thuis, bijvoorbeeld in Uden, Boxmeer, Venray, Horst of Venlo.

Vrijblijvend intakegesprek

Interesse in een vrijblijvend intakegesprek? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt natuurlijk ook telefonisch een afspraak maken met één van onze medewerkers. Bel dan direct en vrijblijvend met T. 0478 52 10 70

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *