Links

Uit-elkaar

Website met informatie op het gebied van het echtscheidingsrecht, maar ook met betrekking tot een procedure tot wijziging en/of vaststelling van alimentatie, omgang en gezag.

Letselschade-Venray

Gespecialiseerde website van Julicher & Meijer Advocaten die meer informatie geeft over letselschades ontstaan door bijvoorbeeld een verkeersongeval, bedrijfsongeval, misdrijf, en de behandeling van deze letselschadezaken door ons kantoor.

Arbeidsrechtspecialisten

Gespecialiseerde website van Julicher & Meijer Advocaten met informatie over het arbeidsrecht, het ontslagrecht en de (wijziging van) arbeidsvoorwaarden.

Huurrechtspecialisten

Gespecialiseerde website van Julicher & Meijer Advocaten met informatie over het huurrecht.

Mmi-meditation

Website waarin de mogelijkheden van de Mediation-methodiek uiteen gezet worden.

Letsels-schade-claim

Website met informatie over letselschades ontstaan door bijvoorbeeld een verkeersongeval, bedrijfsongeval, misdrijf, door het gebruik van gevaarlijke stoffen, door defecte apparaten enz.

Bedrijfsongevalclaim

Website met informatie over het verhalen van schade als gevolg van een bedrijfsongeval, arbeidsongeval of beroepsziekte.

Juridisch Loket

Wij claimen letselschade

Website met informatie en slachtofferhulp in geval van letselschade.

Vrijblijvend intakegesprek

Interesse in een vrijblijvend intakegesprek? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt natuurlijk ook telefonisch een afspraak maken met één van onze medewerkers. Bel dan direct en vrijblijvend met T. 0478 52 10 70