Rechtsbijstandverzekering en kosten advocaat

Vraag dan een second opinion aan.

Bovendien, als er een procedure gevoerd dient te worden, wil de rechtsbijstandverzekering u graag verwijzen naar een “netwerkadvocaat” of een “advocatenkantoor waar men goede ervaringen mee heeft”. Dit zijn vaak kantoren die tegen het laagste bedrag hebben ingeschreven en zaken krijgen op basis van vaste en lage kostenafspraken.

Kies uw eigen advocaat kiezen.

Doe dat dan ook in civiele zaken met betrekking tot overeenkomsten, arbeidszaken en ontslagzaken, burenrecht zaken, letselschade zaken, strafzaken, en bij ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen.
Bel ons: 0478 – 52 10 70

Kosten advocaat en Rechtsbijstandverzekering:

Indien een procedure gevoerd dient te worden en u heeft een rechtsbijstandverzekering die het rechtsgebied dekt, dan kunt u ons inschakelen. De rechtsbijstandverzekeraar moet uw keuze dan aanvaarden. Dit kan in geval van een civiele procedure zoals het burenrecht, arbeidsrecht, letselschade en overeenkomstenrecht zijn.Echter de procedure kan ook betreffen het rechtsgebied van personen- en familierecht, zoals procedures omtrent omgang, echtscheiding, alimentatiewijziging, ondertoezichtstellingen (OTS) enz.

Second opinion of overname:

Het kan zijn dat u ontevreden bent over de behandeling van uw zaak door de rechtsbijstandverzekeringen.

  • Is de behandelaar niet bereikbaar?
  • Maakt de behandelaar er zich makkelijkvan af?
  • Bent u niet tevreden met het advies van de rechtsbijstandverzekeraar of gelooft u niet dat dit juist is?

In al deze gevallen kunt u ons vragen een second-opinion te verrichten. Op basis van de verzekeringspolis dient de rechtsbijstandverzekeraar dit te vergoeden. In dat geval dient de rechtsbijstandverzekeraar u naar een advocaat te zenden en heeft u automatisch een vrije advocatenkeuze

Rechtsbijstandverzekering en letselschade:

Waarschijnlijk bent u niet tevreden over de behandeling van de letselschade door de rechtsbijstandverzekering. Dit horen wij vaker.
De klachten zijn meestal dat men te weinig tijd voor u heeft, u niet aanhoort, u veel zelf laat uitvoeren (bijvoorbeeld informatie vergaren) en met name dat men niet aangeeft waarom men bepaalde informatie nodig heeft.

Wij kunnen de letselschadezaak overnemen van uw rechtsbijstandverzekering. De kosten worden (zodra de aansprakelijkheid vaststaat) vergoed door de wederpartij / de verzekeringsmaatschappij van de degene die het letsel en de schade heeft veroorzaakt. Ook kan onze letselschade advocaat de zaak overnemen en (voor het geval dat er geprocedeerd dient te worden) uithouden dat u uw rechten op basis van de rechtsbijstandverzekering blijft behouden.

Op die manier komt het goede gevoel bij de behandeling van de letselschade terug. Bel daartoe met 0478 – 52 10 70

Vrijblijvend intakegesprek

Interesse in een vrijblijvend intakegesprek? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt natuurlijk ook telefonisch een afspraak maken met één van onze medewerkers. Bel dan direct en vrijblijvend met T. 0478 52 10 70