De Specialist Arbeidsrecht Venray en omgeving

Wordt u ontslagen? Gaat u iemand ontslaan?

  • Heeft u een concurrentiebeding? Gaat u iemand aan een concurrentiebeding houden?
  • Betaalt de werkgever uw loon / salaris niet? Wilt u iemand het loon inhouden?

Allemaal vragen die bij een arbeidsovereenkomst spelen.

Het arbeidsrecht is een zeer uitgebreid rechtsgebied waarin wij als advocaten / juristen vele jaren een uitgebreide kennis en ervaring hebben opgedaan. Wij treden daarbij op voor werkgevers en werknemers in Venray en omgeving.

Het arbeidsrecht omvat naast het ontslagrecht ook vragen omtrent concurrentiebedingen (ja die zijn in beginsel geldig), geheimhoudingsbedingen, relatiebedingen, vorderingen tot doorbetaling van loon, vorderingen van achterstallig loon, vragen omtrent een sociaal plan, werkgerelateerde ongevallen en feitelijk alle vragen met betrekking tot problemen die kunnen ontstaan tussen werkgever en werknemer.

Bij ontslagen kunnen wij denken aan ontslag op staande voet, ontslag via het UWV WERKbedrijf (voorheen CWI en daarvoor arbeidsbureau), ontslag via de kantonrechter en
ontslag als gevolg van het faillissement van de werkgever.

In al die gevallen is het de vraag of en hoe een vergoeding gekregen kan worden, hoe dat bereikt kan worden en hoe wij u daarbij kunnen helpen. Wij helpen u graag zeker als u in Venray en omgeving woont doch ook buiten Venray, bijvoorbeeld in Boxmeer, Horst, Venlo, Deurne en Helmond.

Neem daartoe contact op via ons telefoonnummer: 0478 – 52 10 70.

Rechtsbijstandverzekering?

Wij kunnen u op kosten van uw rechtsbijstandsverzekeraar bijstaan. Niet alleen bij ontslagen bij de kantonrechter, doch ook bij ontslagen via het UWV WERKbedrijf.

Vrijblijvend intakegesprek

Interesse in een vrijblijvend intakegesprek? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt natuurlijk ook telefonisch een afspraak maken met één van onze medewerkers. Bel dan direct en vrijblijvend met T. 0478 52 10 70