Wie zijn wij

Klachtenregeling:

Indien u toch onverhoopt een klacht heeft over een van de advocaten dan dient u eerst gebruik te maken van de klachtenregeling van ons kantoor. Deze treft u onderstaand aan.

klachtenregeling

Rechtsgebiedenregister:

Volgens de richtlijnen van de Nederlandse Orde van Advocaten dienen wij een rechtsgebiedenregister aan te houden met de rechtsgebieden waarop wij bij de Orde staan benoemd. Dit overzicht behelst overigens niet alle rechtsgebieden of zaken waarop wij werkzaam zijn. Indien u dit toch wenst na te zien kunt u op de navolgende link klikken:

rechtsgebiedenregister

Mr. R.H.A. (Rob) Julicher

Rob is een betrokken en ervaren advocaat met een praktische aanpak. Hij werkt voor particulieren en ondernemingen en is goed in het analyseren van problemen en het vinden van creatieve oplossingen voor die problemen. De vakgebieden civiel recht (overeenkomstenrecht, letselschaderecht, burenrecht), strafrecht en personen en familierecht) hebben zijn aandacht.

Lees meer

Vrijblijvend intakegesprek

Interesse in een vrijblijvend intakegesprek? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt natuurlijk ook telefonisch een afspraak maken met één van onze medewerkers. Bel dan direct en vrijblijvend met T. 0478 52 10 70

Mr. J. (Jeroen) Meijer; Specialist arbeidsrecht:

Lid Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) Jeroen is werkzaam in de algemene- en ondernemingsgerichte rechtspraktijk waarbij zijn specialisme ligt op het gebied van het arbeidsrecht en het ontslagrecht. Door het volgen van een specialistenopleiding is Jeroen lid geworden van de specialistenvereniging VAAN. Mr. J. (Jeroen) Meijer heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten.

Lees meer

Erkenningen

Ons kantoor is aangesloten bij verschillende organisaties en specialistenverenigingen zoals:

  • High trust kantoor Raad voor Rechtsbijstand
  • Nederlandse Orde van Advocaten
  • Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)
  • Vereniging voor aansprakelijkheids- en schadevergoedingsrecht (VASR)
  • Vereniging Handelsrecht.

Ons kantoor

U kunt rechtstreeks telefonisch contact met ons opnemen tel. 0478 521070. U kunt ook naar ons kantoor komen (Leunseweg 6A 5802 CH in Venray) voor het maken van een afspraak. Wij zijn bereikbaar van 9.00 uur tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur.

Lees meer